SPEL Gooi en Vechtstreek
van Leeuwenhoekstraat 55
1222 SH Hilversum

035 – 6836083

Ma, di, wo, do & vr: 13.00–13.30

De teamleden

Ik ben Nienke Kleiberg, GZ-psycholoog, cognitief-gedragstherapeut en psychotherapeut in opleiding. Ik behandel mensen met uiteenlopende problematiek; onder andere angst-, dwang- en paniekklachten, stemmingsklachten…

Ik ben Odile Kortman, gz-psycholoog/psychotherapeut. Ik heb me in mei 2022 aangesloten bij SPEL Gooi en Vechtstreek. Eerder heb ik ruim 20 jaar bij grote ggz-instellingen gewerkt. Ook heb ik een aantal jaren geleden een kleine vrijgevestigde praktijk gehad.

Ik ben Suzanne Ponsioen, psycholoog/psychotherapeut BIG. Ik werk met veel plezier sinds 2015 bij SPEL Gooi en Vechtstreek. Hiervoor heb ik gewerkt in grote GGZ-instellingen, en binnen de forensische psychiatrie.

Ik ben Willeke Sijbers, GZ-psycholoog BIG en psychotherapeut BIG. Ik ben sinds 1998 werkzaam als zelfstandig vrijgevestigde bij het SPEL Gooi en Vechtstreek. Het belangrijkste is contact te maken met mensen om veiligheid te creëren…

Ik ben Robert Vriesman, GZ-Psycholoog BIG en Psychotherapeut BIG en werk met veel plezier en enthousiasme sinds 2012 bij SPEL Gooi en Vechtstreek. Hiervoor heb ik gewerkt in diverse grote GGZ instellingen.

Ik ben Karin Zeekaf, Klinisch Psycholoog BIG en Psychotherapeut BIG. Sinds januari 2017 werk ik bij SPEL Gooi en Vechtstreek, na ruim 25 jaar in diverse grote GGZ instellingen te hebben gewerkt.

Mijn naam is Frank Zwartenkot en ik ben BIG-geregistreerd Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. Vanaf 1993 ben ik werkzaam bij het SPEL Gooi en Vechtstreek en heb het daar nog altijd erg naar mijn zin.

Registraties en links

Alle psychotherapeuten van onze praktijk zijn ingeschreven in het BIG–register dat door de overheid is ingesteld. Wij zijn lid van verschillende beroepsverenigingen:
  • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
  • Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
  • Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
  • Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT)
  • Vereniging voor Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie (VPeP)
  • Nederlandse Vereniging voor Relatie– en Gezinstherapie (NVRG)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)
  • Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN)
  • Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) – www.bigregister.nl