SPEL Gooi en Vechtstreek
van Leeuwenhoekstraat 55
1222 SH Hilversum

035 – 6836083

Ma, di, wo, do & vr: 13.00–13.30

Contact

Telefoon

035-6836083

Adres

SPEL Gooi en Vechtstreek
van Leeuwenhoekstraat 55
1222 SH Hilversum

Spreekuren

Maandag, dinsdag, woensdag,
donderdag en vrijdag
13.00 – 13.30 uur

De praktijk is niet rolstoeltoegankelijk.

In de directe omgeving van de praktijk kunt u vrij parkeren.

De ingang van de praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het gebouw.

Buiten kantoortijden kunt u zich wenden tot de huisarts / huisartsenpost. Zo nodig kan de huisarts u doorverwijzen naar de crisisdienst GGZ.

Wachttijden

Anouk Hams heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd. Anouk heeft contracten met ASR, Ditzo, Caresq, Aevitae, Eucare, DSW, Stad Holland, InTwente, ENO, Salland, HollandZorg, ZorgDirect, Menzis, Anderzorg, Zilveren Kruis Achmea, Interpolis, FBTO, De Friesland en Zorg en Zekerheid.
Indien u een restitutiepolis heeft met een van de verzekeraars die hierboven niet zijn genoemd kunt u ook bij haar terecht.

Nienke Kleiberg heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd.

Odile Kortman heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd. Odile heeft geen contract met ONVZ (VVAA en Jaaah).

Suzanne Ponsioen heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd.

Willeke Sijbers heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd. Willeke heeft geen plek voor cliënten die verzekerd zijn bij CZ, OHRA en Delta Lloyd.

Robert Vriesman heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd.

Karin Zeekaf heeft momenteel een wachttijd van 12-14 weken tussen aanmelding en de intake. Tussen intake en de vervolggesprekken is er geen wachttijd.

Frank Zwartenkot heeft momenteel geen plek voor nieuwe cliënten.

(update: 20-04-2023)